Me afrimin e zgjedhjeve te 25 prillit dhe shpalljen e listave te zgjedhesve jane percaktuar edhe vendodhjet e QENDRAVE TE VOTIMIT, Komisionet Zonale Zgjedhore dhe Vendet e Numerimit te Votave ne Fier qe do te administrojne procesin e votimit.

21/03 14:28
Credits to Apollon TV
Me afrimin e zgjedhjeve te 25 prillit dhe shpalljen e listave te zgjedhesve jane percaktuar edhe vendodhjet e QENDRAVE TE VOTIMIT, Komisionet Zonale Zgjedhore dhe Vendet e Numerimit te Votave ne Fier qe do te administrojne procesin e votimit.

Qarku Fier rregjistron 399 892 mije zgjedhes nderkohe qe vetem Bashkine Fier rezultojne 165. 201 zgjedhes
Qarku Fier ka 9 Zona Zgjedhore
3 Fieri , 2 Lushnja , Divjake, Mallakaster , Patos, Roskovec nga 1
Po kaq jane percaktuar edhe Vendet e Numerimit te Votave (VNV .9)
Numri i qendrave te votimit ne Bashkine Fier .222 QV qe jane percaktuar ne ambjente shteterore si shkolla , kopeshte e cerdhe .
Bashkia Patos 34519 zgjedhes…48QV
Bashkia Roskovec 32553….34QV
Bashkia Mallakaster 30686….52QV
Bashkia Lushnje 104 361… 155 QV
Bashkia Divjak 32572….. 67 QV
Nr -399892 zgjedhes ne Qarkun Fier
Numri i votuesve krahasuar me zgjedhjet pararendese gati 10% me te larta
578 QV ne qarkun Fier

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.