MBROSTAR, BANORËT: SHOQATAT ABUZOJNË ME MDIHMAT PËR FAMILJET E VARFRA ROME

21/01 20:19
Credits to Apollon TV
MBROSTAR, BANORËT: SHOQATAT ABUZOJNË ME MDIHMAT PËR FAMILJET E VARFRA ROME

Mungesa e transparencës në shpërndrajen e ndihmave për familjet e varfra është   një  shqetësim madhor për komunitetin rom në fshatin Mbrostar Ura të  bashkisë Fier . Sipas  tyre ndihmat që shoqatat marrin nga donatorët apo institucionet fetare nuk shkojnë  në destinacion  , teksa pohojnë se përballë    abuzimit me ndihmat dhe  mungesës së vëmndjes nga pushteti lokal , ndihen një  komunitet i braktisur.

 

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.