MBËRRIN ANIJA NGA UKRAINA, NË BORD 6 MIJË TONË GRURË

10/08 17:20
Credits to Apollon TV
MBËRRIN ANIJA NGA UKRAINA, NË BORD 6 MIJË TONË GRURË

Anija “Jaohar Ranim” me 6 mijë ton grurë nga Ukraina ka mbërritur në Portin e Durrësit. Kjo është anija e parë që vjen nga Ukraina që pas fillimit të luftës atje. E ngarkuar në Izmail të Ukrainës, anija është nisur më 28 korrik, në bazë të një marrëveshje të arritur ndërmjet Rusisë dhe Ukrainës, për t’i lejuar kësaj të fundit eksportimin e stokut të grurit të bllokuar nëpër depo për shkak të luftës.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.