MANASTIRLIU: ÇELËM SOT AUTONOMINË SPITALORE, TASHMË MJEKËT DO KRYEJNË KONSULTA TË DYFISHTA!

29/06 17:53
Credits to Apollon TV
MANASTIRLIU: ÇELËM SOT AUTONOMINË SPITALORE, TASHMË MJEKËT DO KRYEJNË KONSULTA TË DYFISHTA!

Ministrja e Ogerta Manastirliut ka lajmëruar sot çeljen e autonomisë spitalore ku mjekët do kenë mundësi kryejnë praktka dyfishe. Manastirliu thotë se edhe pacientët mund zgjedhjin vetë mjekët dëshirojnë kryejnëkonsultat. Megjithatë, ajo thotë se jo gjithaspitalet mund ta kthejnë këtë praktikë, pasi do duhen kenë autonominë spitalore dhe kartën menaxheriale..

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.