MALLAKASTËR, FINALIZOHET “LAST PLAY”, 4 TË PROCEDUAR NGA POLICIA

24/06 15:52
Credits to Apollon TV
MALLAKASTËR, FINALIZOHET “LAST PLAY”, 4 TË PROCEDUAR NGA POLICIA

Finalizohet operacioni policor “Last play”, për goditjen e aktivitetit të paligjshëm në fushën e organizimit të lojërave të palejuara të fatit dhe informalitetit.  Goditen 3 raste të kësaj veprimtarie, procedohen penalisht 4 shtetas.  Këta të fundit akuzohen për veprat penale “Organizimi i lotarive të palejuara” dhe “Vënia në dispozicion e lokaleve për lojëra të palejuara”.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.