MALAKASTËR,RIKONSTRUKTOHET RRUGA E VISOKËS, DREJTUESIT E MJETEVE:DUHET SINJALISTIKA DHE BARRIERAT

18/05 15:20
Credits to Apollon TV
MALAKASTËR,RIKONSTRUKTOHET RRUGA E VISOKËS, DREJTUESIT E MJETEVE:DUHET SINJALISTIKA DHE BARRIERAT

Rruga e fshatit Visoke në Mallakaster e asfaltuar pak kohe me pare, vijon te mbetet shqetesim per banoret e zones dhe drejtuesit e automjeteve qe qarkullojne ne te. Ky aks rrugor i lene ne harresen totale te investimeve prej me shume se 30 vitesh dhe mungesa e elementeve te sigurise e ben te rrezikshem qarkullimin e drejtuesve te mjeteve qe levizin ne kete aks.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.