LUSHNJE\DIVJAKË, DETYRIMET E PRAPAMBETURA, AKUM AKSION NË TERREN

21/06 17:21
Credits to Apollon TV
LUSHNJE\DIVJAKË, DETYRIMET E PRAPAMBETURA, AKUM AKSION NË TERREN

Ministria Infrastuktures, Agjensia Kombetare ( AKUM), Drejtoria Rajonale, Bashkia Lushnje dhe Divjake kanë nisur nje aksion per abonetet: biznes privat e familiar dhe insitucioneve te shtetit, per shlyerien e detyrimeve te prapambetura të ujësjellësit, duke nxjerr ne terren grupe pune. Kjo mase po merret deri ne lekujdimin e debive te prapambetura, nderkohe qe mesohet se ne lushnje dhe divjake jane rreth 30 mije te tille

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.