LUSHNJE, ZHVILLOHET MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK, SHËRBIMET E PASTRIMIT I KALOJNË BASHKISË

08/02 17:08
Credits to Apollon TV
LUSHNJE, ZHVILLOHET MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK, SHËRBIMET E PASTRIMIT I KALOJNË BASHKISË

Eshtè zhvilluar mbledhja jasht radhe e kèshillit bashkiak nè qytetin e Lushnjes .Pese ishin pikat e planifikuara pèr tu diskutuar dhe mè pasè pèr tu miratuar nè kete mbedhje. Pika me e diskutushme ka qene kalimi i shèrbimeve tè pastrimit nè vartesi tè ndermarjes sè pasurive publike e cila prej vitesh menaxhohej nga sipèrmarrès privat.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.