LUSHNJE, ZHVILLOHET KAMPIONATI KOMBËTAR I PESHNGRITJES PËR TË RINJTË

26/09 17:57
Credits to Apollon TV
LUSHNJE, ZHVILLOHET KAMPIONATI KOMBËTAR I PESHNGRITJES PËR TË RINJTË

Në qytetin e Lushnjes u zhvillua kompionati kombëtar i peshëngritjes për të rinjtë, nën kujdesin e kryëtares së bashkisë, znj. Eriselda Sefa. Pas një maratone konkurimi 7 orësh u ndanë dhe çmime të ndryshme ku me vendin e parë e fitoi ekipi lushnjar.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.