LUSHNJE​​, SHOQATA “MYZEQEJA” ZHVILLOHET ANALIZA E PUNËS DHE ZGJEDHJET E REJA

01/07 17:26
Credits to Apollon TV
LUSHNJE​​, SHOQATA “MYZEQEJA” ZHVILLOHET ANALIZA E PUNËS DHE ZGJEDHJET E REJA

Ne qytetin e Lushnjes u mblodh shoqata atdhetare kulturore Myzeqeja per te zhvilluar analizen e punes dhe zgjedhjet e reja. Pas analizes se punes  u bene zgjedhjet e reja te kryesise ku njezeri ne krye te shoqatës per degen e Lushnjes u zgjodh kryetare Zhaneta Kembora

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.