LUSHNJE, PAPUNËSIA DHE VARFËRIA, QYTETARËT: JETA PËRDITË E MË E VËSHTIRË

04/10 16:07
Credits to Apollon TV
LUSHNJE, PAPUNËSIA DHE VARFËRIA, QYTETARËT: JETA PËRDITË E MË E VËSHTIRË

Jeta e qytetareve lushnjar po vèshtiresohet çdo ditè dhe mè shume. Shkake per këtë situatë, sipas qytetarëve, është papunsia dhe varfèria. Por pèr tè mos mjaftuar kèto, qytetarèt lushnjar po pèrballen me ngritjen e çmimeve të produkteve ushqimore nga dita në ditë.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.