LUSHNJE, ORGANIZOHET PËR HERË TË PARË PANAIRI I SHALQINIT DHE PJEPRIT

03/07 19:33
Credits to Apollon TV
LUSHNJE, ORGANIZOHET PËR HERË TË PARË PANAIRI I SHALQINIT DHE PJEPRIT

Për herëv të parë pushteti  vendor në Lushnje në bashkëpunim me qëndrat administrative do të organizojë në  heshin e qytetarëve ,panairin e shalqinit dhe të pjeprit , ku do të marrin pjesë të gjithë fermerët kultivues me qëllim shkëmbimin e eksperiencave midis prodhuesve dhe tregtuesve.   Atmosfera festive do të shoqërohet  me një aktivitet  të larmishëm kulturor të organizuar nga Qëndra Kulturore e fëmijëve, si dhe nga një ekran i madh , ku të pranishmit në këtë panair  të kenë mundësi të ndjekin ndeshjet e Kampionatit Europian.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.