LUSHNJE​​​, MOTOCIKLETAT BURIM AKSIDENTESH, DY TË PLAGOSUR NË AKSIN NGURRËZ- IMSHT

28/06 15:52
Credits to Apollon TV
LUSHNJE​​​, MOTOCIKLETAT BURIM AKSIDENTESH, DY TË PLAGOSUR NË AKSIN NGURRËZ- IMSHT

Motocikletat vazhdojne te jene burim aksidentesh ne rruget rurale, ku nje i tille ka ndodhur ne rrugen Ngurrez-Imsht. Motomjeti, ne momentin e perplasjes, ka qene duke hyre ne nje parcele bujqesore per te transportuar grurin, ndersa motomjeti me dy persona, ka humbur ekuilibrin dhe eshte perplasur ne asfalt. Nga ky aksident ka mbetur i plagosur rende shtetasi Emirjon Baho 40 vjec dhe shtetasi Agim Plaka 60 vjec.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.