LUSHNJE​​, MBLIDHET KËSHILLI VENDOR PËR SIGURINË PUBLIKE

23/06 17:14
Credits to Apollon TV
LUSHNJE​​, MBLIDHET KËSHILLI VENDOR PËR SIGURINË PUBLIKE

Nën drejtimin e kreut të bashkisë Lushnje, Eriselda Sefa, është mbledhur paraditen e kësaj të premte këshilli vendor  për sigurinë publike, me pjesmarrjen e  aktoreve tè ndryshèm, përfaqesues tè   insitucioneve kombetare , OSBE, këshilli bashkiak,  përfaqesues te policise ,  të prokuroris dhe gjykatès  si dhe pèrfaqèsues te institucioneve fetare. Takimi u shoqerua me diskutime me shumë vlerë për të pranishmit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.