LUSHNJE, MBLEDHJE JASHTË RADHE E KËSHILLIT BASHKIAK, MIRATOHEN DY PIKAT E RENDIT TË DITËS

07/07 18:33
Credits to Apollon TV
LUSHNJE, MBLEDHJE JASHTË RADHE E KËSHILLIT BASHKIAK, MIRATOHEN DY PIKAT E RENDIT TË DITËS

Është zhvilluar këtë të premte një mbledhje jashtë radhe e këshillit bashkiak të Lushnjes. Këshilltarët kanë miratuar pas diskutimive dy pikat e listuara në rendin e ditës, projekt vendimin për zbatimin e një projekti me në fokus fëmijët me aftësi të kufizuara të moshës nga 3-6 vjec dhe projekt vendimin për korigjimin e hartës kadastrale në Njësinë Administrative Allprenaj.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.