LUSHNJE​, ​KURBAN BAJRAMI, NDIHMA PËR 350 FAMILJE NË NEVOJË

28/06 15:46
Credits to Apollon TV
LUSHNJE​, ​KURBAN BAJRAMI, NDIHMA PËR 350 FAMILJE NË NEVOJË

350 familjeve Lushnjare në nevojë u janëshpèrndarë pako ushqimore në kuadër të festës  së Kurban Bajramit. Shpèrndarja e këtyre pakove ushqimore u bë e mundur nga shoqata  ndërkombëtare në ndihmë të njerezëve  nënevoj dhe  sponsorit  të perhershëm të saj.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.