LUSHNJE, KONCERT FESTIV I FEMIJËVE ME RASTIN E “1 QERSHORIT”

01/06 21:00
Credits to Apollon TV
LUSHNJE, KONCERT FESTIV I FEMIJËVE ME RASTIN E “1 QERSHORIT”

1 Qershori e ka kthyer paraditen e kësaj të marte , sheshin para bashkisë së qytetit të Lushnjes, në një maratonë të vërtetë festive. Rreth 100 fëmijë të Qëndrës kulturore për 2?orë kanë interpretuar këngë të zhanreve të ndryshme . Sipas drejtoreshës së këtij institucioni, Nikoleta Mati, kjo nuk është vetëm një ditë festive por edhe sensibilizimi për ti thënë jo dhunës dhe abuzimeve ndaj fëmijëve, është dita kur fëmijët ngrenë zërin për të drejtat e tyre , por ndryshe nga të rriturit që protestojnë në sheshe , ata e bëjnë këtë duke recituar dhe kërcyer.

 

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.