LUSHNJE, HOMAZHE NË VARREZA E DËSHMORËVE

29/11 19:09
Credits to Apollon TV
LUSHNJE, HOMAZHE NË VARREZA E DËSHMORËVE

Jane kryer homaxhe dhe janë vendosur kurora me lule në varrezat e dëshmoreve  në qytetin e Lushnjes në kuadër të 78 vjetorit të  çlirimit tè vendit. Perveç përfaqesuseve te pushtetit vendor,  homazhe   kanë  kryer  pasardhësit e veteranëve dhe qytetar të ndryshem.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.