Lushnje ”Hapet një gropë e madhe në trotuar”!

27/08 15:48
Credits to Apollon TV
Lushnje  ”Hapet një gropë e madhe në trotuar”!

Një gropë e madhe është hapur në një trotuar duke u bere per te disaten here burim aksidenti per kembesoret dhe drejtuesit e mjeteve . Ngjarja ka ndodhur nje ditë më pare ku nje grua u rrezua dhe për pak u shtyp nga makinat në kryqezimin ne qëndër të qytetit të Lushnjes. Kjo grope eshte riparuar disa here nga drejtoria e pasurise publike por ndodhe I njejti fenomen ku kjo pjese eshte arterie kryesore jo vec per qytetaret e atomjetet por edhe per institucionet qe kalojne cdo dite ne kete rruge . Bashkia duhet te marri masa per te rregulluar pjese te rruges pasi kalimtaret devijojne dhe behen burim aksidenti ku investimet urbane jane miliona leke te taksave te qytetarve. Nga Lushnja perTv Apollon Ndricim Gjoshi .

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.