LUSHNJE, BRAÇE: ATA QË MERREN ME BUJQËSI DUHET TË KENË PIKË REFERIMI LABORATORIN “URBAN LAB”

17/07 17:50
Credits to Apollon TV
LUSHNJE, BRAÇE: ATA QË MERREN ME BUJQËSI DUHET TË KENË PIKË REFERIMI LABORATORIN “URBAN LAB”

Në një intervistë ekskluzive për Tv Apollon zv, Kryeministri Erion Brace ka vlerësuar maksimalisht rëndësinë e qëndrës multifunksionale Urban Lab, të sapoinaguruar në Divjakë , e cila do të shërbejë si një pikë referimi për sektorin e bujqësisë për fermerët e shumë qarqeve të vendit , ku do të bëhen analiza të tokës , bimëve, ujit dhe certifikimi i prodhimeve vendase të cilat do të na përfaqësojnë denjësisht në të gjitha tregjet e Evropës e më tej.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.