LUSHNJE​, ​3 MUAJ HETIME, ZBARDHET VRASJA NË TENTATIVË E NDODHUR NË BALLAGAT

01/07 17:21
Credits to Apollon TV
LUSHNJE​, ​3 MUAJ HETIME, ZBARDHET VRASJA NË TENTATIVË E NDODHUR NË BALLAGAT

Policia Lushnjare pas një hetimi 3 mujor ka zbardhur një vrasje të mbetur në tentativë,  endodhur në fshatin Ballagat. Si rezultat janëvënë në pranga porositësi  dhe eksezutori i këtij atentati, të  dy nga fshati Ballagat, përkatësisht të moshave 22 dhe 30 vjeç.  Tentativa për vrasje është bërë për gjakmarrje nga i njenjti fis, Hasalla, që jeton në fshatin Ballagat.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.