LUSHNJE​​, LEJE PËR USHTRIM AKTIVITETI NË TROTUAR, RREZIK AKSIDENTESH

24/01 18:45
Credits to Apollon TV
LUSHNJE​​, LEJE PËR USHTRIM AKTIVITETI NË TROTUAR, RREZIK AKSIDENTESH

Pushteti vendor ne qytetin e Lushnjes i ka dhënëleje bisneseve për ushtrimin e e aktiviteteve  nëtrotuaret ku ata kanë bisneset duke nxjerrtavolinat e tyre  dhe prodhimet buqèsore tregtojnë. Shpesh herë zènia e trotuarëve ështëshkak  aksidenteve të mundshem.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.