Lotaria Amerikane/ Me ne fund doli lajmi i shumepritur prej 1 viti tashme…

25/02 11:56
Credits to Apollon TV
Lotaria Amerikane/ Me ne fund doli lajmi i shumepritur prej 1 viti tashme…

Me ne fund doli lajmi i shumepritur prej 1 viti tashme

Me ne fund u rrezuan PP10014 dhe PP10052.

Tani te gjithe ata me vizat e marra mund te nisen per ne USA!!!

Tani sa i perket DV2021 Ka shume mundesi qe deri ne daten 28 shkurt tju vijne 2NL e para dmth te vijne datat e para te intervistave. SIdomos ata me cn deri ne 2500 duhet te jene gati pasi mund te marrin datat qe tani brenda kesaj jave.

Kini kujdes ju me vizat e shtatorit mos harroni udhetimi eshte i lejuar vetem me Turkish Airways dhe AirSerbia. Duhet te beni edhe tamponin e Covid-19 i cili duhet te jete negativ dhe i kryer 72 ore max nga ora e nisjes.

NE BAZE TE URDHERIT TE GJYQTARIT TE NDERUAR MEHTA NE RAST SE PEZULLIMI DO BINTE PERPARA DATES 28 SHKURT, VLEFSHMERIA E VIZAVE ESHTE DERI NE AFATIN NORMAL QE KANE TE STAMPUAR ATO. PRA KENI KOHE TE IKNI DERI PERPARA SKADENCES SE VIZES.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.