Kuvendi merr përsipër edhe regjinë e institucionit, gazetarët dhe kamerat e televizioneve nuk do të lejohen në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

04/06 22:23
Credits to Apollon TV
Kuvendi merr përsipër edhe regjinë e institucionit, gazetarët dhe kamerat e televizioneve nuk do të lejohen në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

Duke filluar nga shtatori, gazetarët dhe kamerat e televizioneve shqiptare nuk do të lejohen të marrin pjesë në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare.

Byroja e Kuvendit ka marrë vendimin që videot e mbledhjeve të regjistrohen nga Kuvendi dhe më pas do të transmetohen si të prodhuara prej tij.

Sipas vendimit, gazetarët do të qëndrojnë në një sallë dhe do të ndjekin përmes regjisë së Kuvendit mbledhjet e Komisioneve.

“Personat e akredituar pranë Kuvendit të Shqipërisë akomodohen në dy godinat e parlamentit, në mjediset e caktuara për ta si me poshtë:

Te Kryesia e Kuvendit në Neës Room/ Salla e Gazetarëve, qe ndodhet në katin e pare te godinës,

Te ambienti i caktuar për gazetarët te Salla e Seancave Plenare” thuhet në vendimin.

Personat e akredituar, punonjës të RTSH dhe ATSH, mund të lëvizin lirisht edhe në këto ambjente”, thuhet në vendim.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.