Kush është deputetja socialiste e Fierit që sot takon dhe flet ballë per ballë me elektoratin e saj.

02/02 11:44
Credits to Apollon TV

Edhe pse kane kaluar dy legjislatura nga zgjedhja e saj deputete e PS qarkut Fier, Antoneta Dhima  vijon te takoje dhe te gjendet prane elektoratit te saj, jo vetem me te njejten kulture, miresjellje dashamiresi por mbi te gjitha me shume premtime te mbajtura dhe qe nuk e ka zhgenjyer

Nese do ti referohemi te dhenave te publikuara nga parlamenti shqiptar deputetja Dhima ne seancat plenare si dhe ne komisione parlamentare ka ngritur dhe trajtuar shqetesimet dhe problematikat e banoreve te zones qe perfaqeson qofte per demshperblimet e Patos-Marinzes por edhe per statusin e naftetarit.

Pas negociatave dhe kerkesave te vazhdueshme te deputetes Antoneta Dhima eshte bere e mundur

1- Rikonstruksionini rruges nacionale Fier- Patos.
2- Pastrimi i Kolektorit Rroskovec – Hoxhare ose sic quhet vija e ngjales i cili i dha efektet e tij me shirat e muajit janar ne zonen e Belines dhe Sheqishtes nuk pati permbytje.
3- Demshperblimet e banesave te demtuara nga tronditjet e tokes ne njesine administrative Zharrez.
4- Rikonstruksioni i ujesjellesit .
5- Rikonstruksionin e rrjetit te Energjise elektrike.
6- Rikonstruksionin e qendrave shendetesore si dhe ambulancave shendetesore.
7- Mbeshtetjen e fermereve te zones.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.