Kreu i grupit parlamentar, Taulant Balla ka mbajtur një deklaratë për shtyp pas përfudnimit të mbledhjes së grupit parlamentar të PS.

22/11 12:44
Credits to Apollon TV
Kreu i grupit parlamentar, Taulant Balla ka mbajtur një deklaratë për shtyp pas përfudnimit të mbledhjes së grupit parlamentar të PS.

Bala foli edhe për zgjatjen e procesit të vetitingut, teksa e quajti një domosdoshmëri. Ai ndër të tjera tha se është gati ngritja e Komisionit të reformës zgjedhore.

“Jemi darkodësi e plotë për tu ngritur për Komisionin të Posacëm ku do të arsyetohet objekti i punës, përbërja apo cështje të tjera , 5% e punës është bërë. Këtë cështje do ta zgjidhim në mos brenda të enjtes në seancat e tjera të kuvendit të Shqipërisë. Në jemi duke diskutuar këtë cështje kemi shprehur vullnetin e plotë për të ngritur këtë Komision të Posacëm. Nuk është hetim ky është komision i posacëm i reformës zgjedhore.

Zgjatja e Vetingut? Unë nuk dua të bëj debat për këtë cështje as deklarata që nuk ka nevojë Kuvendi për të vazhduar shërbimin, kjo është një cështje që i takon komisionit të ligjeve dhe komisionit të venecias për të dhënë një opinion për këtë cështje, komsiosni i vendeciaas e ka paraShikuar në ditët e para të dhjetorit. Të cojmë përpara njjë nevojë të domosdoshme.

PS do të mbështetë paketën fiskale dhe buxhetin e 2022 është jo vetëm më i madh por edhe më i drejtë për mbështetjen e gjerë” tha Balla ndër të tjera.

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.