Kremtohen Krishtlindjet ne Kishen e Shen Gjergjit ne Fier

25/12 8:57
Credits to Apollon TV
Kremtohen Krishtlindjet ne Kishen e Shen Gjergjit ne Fier

Besimtarët Ortodoksë sot kremtojnë nga ditët e tyre më të rëndësishme siç është dita e lindjes së Krishtit, por këtë vit kjo ditë i gjen ndryshe, mes pandemisë dhe masave kufizuese.

Kisha e  Shen Gjergjit ka pritur sbesimtare te cilet kane ndjekur ne mengjesin e sotme meshen e mbajtur me kete rast per lindjen e Jezu Krishtit birit te perendise . Besimtaret kane uruar  Gezuar Krishlindjet duke e ndare kete gezim me te gjithe komunitetin e besimeve te tjera . 

Krishtlindja, është një ditë ku dashuria flet me gjuhën e saj të vërtetë dhe urrejtja sfidohet .lindja e jezu krishtit birit te perendise simbolizon dashurin e zotit per njeriun per te cilen ai erdhi mes nesh . Dhe kjo dashuri kerkohet te mbreteroje kudo ne toke ne  te gjithe njerezimin.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.