KQZ u jep mandatet kryebashkiakëve socialistë, nga Lezha në Durrës, Tiranë, Vlorë e Korçë! Shpërndahen dhe këshillat

02/06 10:08
Credits to Apollon TV
KQZ u jep mandatet kryebashkiakëve socialistë, nga Lezha në Durrës, Tiranë, Vlorë e Korçë! Shpërndahen dhe këshillat

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u ka dhënë mandatet kryebashkiakëve socialistë për Lezhën, Krujë, Durrësin, Tiranën, Vlorën dhe Korçën. Pjerin Ndreu, Artur Bushi, Emiriana Sako, Erion Veliaj dhe Sotiraq Filo rikonfirmohen, ndërsa Ermal Dredha i Vlorës është për herë të parë.

 • “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Tiranë z. Erion Luan Veliaj, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Durrës zj. Emiriana Hiqmet Sako, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Lezhë z. Pjerin Zef Ndreu, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Korçë z. Sotiraq Melka Filo, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Vlorë z. Ermal Neki Dredha, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Krujë z. Artur Xheke Bushi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.

Këto janë mndatet që janë shpërndarë sot nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve për kryebashkiakët socialistë. Ndërkohë, po në mbledhjen e sotme janë ndarë dhe vendet për këshillat bashkiakë.

 • “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Durrës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Krujë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Pukë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Përmet, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Gjirokastër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Memaliaj, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Dibër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.
 • “Për korrigjimin e gabimit material në vendimin nr. 549, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Divjakë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.