KQZ miraton listën e opozitës, pas 78 kandidatët që dorëzoi tepër

17/03 18:59
Credits to Apollon TV
KQZ miraton listën e opozitës, pas 78 kandidatët që dorëzoi tepër

Komisioni Qëndror i zgjedhjeve është mbledhur sërish sot për të diskutuar mbi listat shumë emërore të kandidatëve për deputet nga forcat politike.

Por ndërsa lista e Nismës Thurje dhe ajo e Lëvizjes së Re u miratuan pas korrigjimit, lista e koalicionit opozitar sërish kishte probleme.

Edhe kësaj herë ishin dërguar lista me më shumë emra seç duhet, 78 të tillë, që bëri që Komisioni të marr një pushim për tu rikthyer me një vendimmarrje.

Pas pushimit u vendos miratimi i listës së koalicionit opozitar por pa 78 kandidatët tepër.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.