KQZ miraton listën e korrigjuar të Partisë Socialiste dhe LSI-së: Janë në përputhje me përcaktimet ligjore

16/03 17:12
Credits to Apollon TV
KQZ miraton listën e korrigjuar të Partisë Socialiste dhe LSI-së: Janë në përputhje me përcaktimet ligjore

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve gjatë mbledhjes së ditës së sotme ka miratuar listat e Partisë Socialiste dhe LSI-së për zgjedhjet e 25 prillit.

Sipas KQZ, listat e këtyre partive tashmë është në përputhje me përcaktimet ligjore, ndërsa kujtojmë se listat e para të depozituar në 8 mars ishte kthyer për t’u korrigjuar.

KQZ i kthehu listën Partisë Socialiste, Partisë Demokratike, LSI-së dhe disa subjeketeve të tjera, pasi këto parti nuk u ishin përmbajtur rregullave të Kodit Zgjedhor.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.