Komiteti Teknik i Eksperteve ka vendosur per masat kufizuese per parandalimin e infektimeve.

24/03 14:17
Credits to Apollon TV
Komiteti Teknik i Eksperteve ka vendosur per masat kufizuese per parandalimin e infektimeve.

Asgje nuk ndryshon, masat do te mbeten te njejta . Ora policore 20:00. – 06:00

Rakacolli:

Këto rezultate janë si rezultat i masave, është vënë re një zbatim i masave dhe këto janë rezultate. Sic e tham europa po përballet me nje rritje të numrit të rasteve dhe është e qartë që rritje kemi në Gjermani, Francë, por kanë në fuqi dhe izolimin selektiv. Prandaj për këtë arsye komiteti ka vendosur që masat që kanë qënë deri tani kanë qënë të efektshme dhe ato do të qëndrojnë për dy javët në vazhdim.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.