Komisioneri i Zgjedhjeve mblidhet sot pasdite, do shqyrtohet kërkesa për regjistrimin e listave të PD-së dhe partive të tjera

17/03 11:57
Credits to Apollon TV

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve do të zhvillojë një mbledhje pasditen e sotme në orën 18:00, në KQZ.

Në mbledhje do të shqyrtohet kërkesa për regjistrimin e listave shumë-emërore të partive opozitare, për zgjedhjet e 25 prillit.

Njoftimi i plotë:

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, ditën e Merkurë, datë 17.03.2021, ora 18.00, zhvillon mbledhjen në sallën e mbledhjeve të KQZ-së.

Në mbledhje do të shqyrtohen projektvendimet:

1-      “Për shqyrtimin e kërkesës për regjistrimin e listave shumemërore të Partisë Lëvizja e Re, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 Prill 2021”;

2-      “Për shqyrtimin e kërkesës për regjistrimin e listave shumemërore të Partisë Nisma Thurje, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 Prill 2021”

 3-      “Për shqyrtimin e kërkesës për regjistrimin e listave shumemërore të koalicionit Partia Demokratike – Aleanca për Ndryshim (PD-PR-PDIU-PAA-PBDNJ-PDK-LZHK-PLL-FRD-BLD-PBKD-PBD-PKD”), “PD-AN”, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 Prill 2021”;

4-      “Për shqyrtimin e kërkesës për regjistrimin e listave shumemërore të Partisë SocialDemokrate, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 Prill 2021”;

5-      “Për shqyrtimin e kërkesës për regjistrimin e listave shumemërore të Partisë Lëvizja për Ndryshim, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 Prill 2021”;

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.