Këshilli i Qarkut Fier shpall tenderin me fond 10.7 milionë lekë të reja për gjelbërimin e Spitalit Memorial

09/03 6:40
Credits to Apollon TV
Këshilli i Qarkut Fier shpall tenderin me fond 10.7 milionë lekë të reja për gjelbërimin e Spitalit Memorial

Këshilli i Qarkut të Fierit ka shpallur një tender me fond 10.7 milionë lekë, për furnizim vendosje pemësh për gjelbërimin e Spitalit Rajonal Memorial në Fier.

“Ky projekt ka konceptin e ndërhyrjes artificiale me bimësi dekorative në terrenin e spitalit. Për t’ shndërruar në sipërfaqe të gjelbëruara me konsideratë gjatë ndërhyrjes dhe në perspektivë të kemi efekt ekologjike”specifikohet në detajet bashkangjitur projektit.

Referuar të dhënave të projektit, materialet do të përftohen brenda një afati kohor 10 ditor, që nga nënshkrimi i kontratës me subjektin fitues.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.