Kantieri i Spitalit Rajonal Memorial FIER dita e 68

22/03 16:06
Credits to Apollon TV
Kantieri i Spitalit Rajonal Memorial FIER dita e 68


Kryeministri Rama ka publikuar në rrjete sociale një video nga dita e 68-të e punimeve nga Spitali i ri Rajonal Memorial i Fierit, i cili po ndërtohet nga miqtë turq. 

Aty po punohet me ritme të shpejta, 24 orë në ditë dhe duket se punimet kanë avancuar, si në strukturën e jashtme, ashtu edhe brenda. 

Dhomat janë duke përfunduar, madje edhe punimet hidro-sanitare kanë ecur goxha. Shihni videon për të parë më qartë se si duket në të mbaruar spitali më ri që po ndërtohet në Fier.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.