Kandidatja për deputete e LSI-së Kejdi Mehmetaj takim në Jarua

06/04 17:50
Credits to Apollon TV
Kandidatja për deputete e LSI-së Kejdi Mehmetaj takim në Jarua

Pata kënaqësinë të ndaja sot pasditen me zonjat zemërmira që jetojnë në Jarua. 👭❤️

Këto gra të forta e kalojnë ditën mes 100 sfidash. Burrat e djemtë e tyra janë në emigracion, punë nuk ka. ❌
Pas 31 vitesh demokraci ky fshat vazhdon të vuaj për ujë e drita dhe së fundmi me mbylljen e shkollës në Levan detyrohen ti dërgojnë fëmijët e tyre në shkollat e Fierit. ❌

Fshati është lënë në harresë, ndaj pas 25 Prillit është detyra jonë ti kthejmë vëmendjen e munguar, të përkrahim zonjat e palodhura e ti krijojmë të rinjve mundësi të barabarta kudo që zgjedhin të jetojnë. ✅

Voto6LSI 🌹

Voto2KejdiMehmetaj ✅

ShqipëriaShtëpiaJuaj 🇦🇱🏡

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.