Kandidatja per Deputete e LSI per Qarkun e Fierit, Kejdi Mehmetaj, takim me bizneset

01/04 16:18
Credits to Apollon TV
Kandidatja per Deputete e LSI per Qarkun e Fierit, Kejdi Mehmetaj, takim me bizneset

Sot na ftoi në sallonin e tij Didi, një djal i ri, punëtor dhe me plane për të zhvilluar dhe më shumë biznesin e tij në 📍Fier.
Taksat e larta, mungesa e mbështetjes, pandemia e kanë bërë dhe më të vështirë jetesën. #LSI ka një plan konkret për biznesin❗️
📌 Bizneset me xhiro vjetore nga 0-14 milion lekë në vit do të trajtohen si biznese të vogla me TVSH 0% dhe tatim mbi fitimin 0%.
📌Ulje e barrës fiskale mbi biznesin dhe individin. Vendosja e taksës së sheshtë.
Ndaj në 25 Prill #Voto6LSI 🌹.

VotoKejdiMehmetaj

FieriShtëpiaJuaj

ShqipëriaShtëpiaJuaj🇦🇱🏡

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.