Kandidatja për deputete e LRE-së, Elvira Elezi, takim me banoret e Levanit

16/04 8:35
Credits to Apollon TV
Kandidatja për deputete e LRE-së, Elvira Elezi, takim me banoret e Levanit

Kandidatja për deputete e LRE-së, Elvira Elezi, takim me banoret e Levanit

Takime individuale me banorët dhe profesionistët e rinj të Levanit. Problemet ekonomike, mungesa e investimeve, e vendeve të punës, mungesa e ujit të pijshëm ishin disa prej problemeve të përbashkëta për çdo fshat.

Takime në fshatin Jarua! Krahas problemeve ekonomike, mungesës së investimeve mungonte edhe shkolla për fëmijët. Prindërit ishin të detyruar të çonin fëmijët në shkollën e fshatin Levan apo Shtyllas, me mjete transporti privat. Gjëndja ishte e mjerueshme. Për ta ishte shumë e rëndësishme arsimi i fëmijëve dhe e ardhmja që do të vinte, pasi kishin mbi 30 vjet që jetonin atje dhe asnjëher nuk kishin parë asgjë, përveç vizitave në fushatat elektorale.

 

 

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.