Kandidati Demokrat per qarkun e Fierit Luan Baçi ka vizituar nje familje ne fshatin Kallm (VIDEO)

25/03 16:13
Credits to Apollon TV
Kandidati Demokrat per qarkun e Fierit Luan Baçi ka vizituar nje familje ne fshatin Kallm (VIDEO)

Kandidati demokrat per qarkun e Fierit Luan Baçi ka vizituar nje familje ne fshatin kallm. Z.Baçi ka pare nga afer shqetesimet e kesaj familjeje, duke u shprehur se tw njejtat halle dhe probleme si familja buzi kane me mijera banorw ne fier, por ne 25 prill tha ai, situata do tw ndryshoje

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.