Kandidati demokrat per qarkun e fierit, Luan Baçi ishte ne Topoje ku takoi banorë të kësaj zone.

25/03 9:35
Credits to Apollon TV
Kandidati demokrat per qarkun e fierit, Luan Baçi ishte ne Topoje ku takoi banorë të kësaj zone.

Kandidati demokrat per qarkun e fierit, Luan Baçi ishte ne Topoje ku takoi banorë të kesaj zone. Këta të fundit shprehen shqetesimet me te cilat perballen prej vitesh, si mungesa e ujit te pijshem dhe papunesia. Z.Baçi u tha banoreve se rilindja do ndeshkohet me vote ne 25 prill edhe ne kete zone te cilen e konsideron bastion te saj

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.