KANDIDAT PËR KREUN E RI TË SPAK, ALTIN DUMANI PREZANTON PLATFORMËN: DETYRËN TIME E SHOH SI MISION

16/12 17:09
Credits to Apollon TV
KANDIDAT PËR KREUN E RI TË SPAK, ALTIN DUMANI PREZANTON PLATFORMËN: DETYRËN TIME E SHOH SI MISION

Kandidati për kreun e ri të SPAK, Altin Dumani në prezantimin e platformës së tij para anëtarëvë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, u shpreh se duhet të rritet besimi tek drejtësia. Gjatë fjalës së tij ai tha se është e nevojshme sa më parë miratimi i një rregulloreje për prokurorinë e Posaçme. Ai u shpreh se duhet edhe një udhëzim i unifikuar për të renditur aktet dhe fashikujt.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.