Ka nisur rikonstruksioni i segmentit rrugorë Fier – Patos. Arteria kryesore qe lidhe te dy qytetet.

22/12 15:47
Credits to Apollon TV
Ka nisur rikonstruksioni i segmentit rrugorë Fier – Patos. Arteria kryesore qe lidhe te dy qytetet.

Ne segmentin rrugor Fier –Patos ka nisur rikonstruksioni I aksit rrugor Fier-Patos, ne disa segmente te saj , te cilat kane patur problem ne asfaltin e saj infrastructutore duke krijuar veshtersi ne levizjn e mjeteve disa here edhe aksidente automobilistike.


Pikerisht ne kete segment ka nisur rikonstrioksioni I ketij aksi rugor. Sipas kryetarit te bashkise Fier Armando Subashi, kjo do te ndodhe fale nje projekti te hartuar nga bashkia Fier , me fondet e Qeverise Shqiptare nepermjet Fondit r te Zhvilimit, e cila sipas Z Subashi rionstruksionit I projektit teI kesaj rruge ka nje vlere prej 99 433 260 leke.


Nderkohe paralelisht me kete akes rrugor ka nsur dhe Rikonstruksioni I Bulevadit ‘Jani Bakalli , te cilat ne shkurt te vitit te ardhshem 2001- thote Kryetari I bashkise Armando Syubashi do te kemi një hov zhvillimi social – ekonomik dhe një tjetër fizionomi infrastrukturore të kësaj zone.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.