Ka nisur faza e dyte e rehabilitimit te lumit Gjanica ne qytetin e Fierit

26/11 11:02
Credits to Apollon TV

Nje investim prej 680 milion leke te reja te qeverise Shqiptare. Faza e dyte e ketij investimi prek nje gjatesi prej 2 km vij lineare te lumit Gjanica duke parashikuar jo vetem rehabilitim te lumit por siperfaqe te gjelberuwr ndricim ne te dy brigjet e lumit .

Drejtuesja e Hartimit te Projekteve ne Bashkine Fier Suela Kondi eshte shprehur se ky investim do te sjelle jo vetem nje ndryshim estetik dhe vizual te kesaj zone por edhe nje impakt ne jeten e komunitetit .

Sikurse edhe faza e pare e qendres dhe rehabilitimit te lumit Gjanica ku qeveria shqiptare investoi 7,8 miln euro, edhe ky investim do i jap nje vlere te shtuar ketij qyteti


Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.