Jozefina Topalli, Murrizi dhe të tjerë; KQZ-ja u kthen listat e kandiatëve për deputetë 4 partive

10/03 14:29
Credits to Apollon TV
Jozefina Topalli, Murrizi dhe të tjerë; KQZ-ja u kthen listat e kandiatëve për deputetë 4 partive

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve u kthen listat e kandidatëve për deputetë, 4 partive të opozitës, dy janë parti të reja. 

Listat i janë rikthyer ndër to, Myslim Murrizit dhe Jozefina Topallit, pasi duhet të korrigjohen.

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në seancën e sotme publike pas shqyrtimit të projektvendimeve vendosi kthimin për korrigjim të dokumentacionit të listave shumemërore të kandidatëve për të deputet të depozituar nga:

1- Partia Lëvizja e Re – Arian Galdini

2- Partia Aleanca Demokracia e Re – Edmond Stojku

3- Partia Lëvizja për Ndryshim – Jozefina Topalli

4- Partia Lëvizja Demokratike Shqiptare – Myslim Murrizi.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.