Infektimet nga Covid ne Fier, kush jane me te prekurit

20/11 17:43
Credits to Apollon TV
Infektimet nga Covid ne Fier, kush jane me te prekurit

Fieri eshte ne zonen e kuqe te Ministrise se Shendetesise nga rastet e shumta te infektimeve nga Covid19. Shifrat e vendosin Fierin ne 3 qarqet ne vend per numrin e larte te infektimeve. Deri me sot shkon ne 1178 numri i personave te infektuar me Covid nderkohe qe virusi ka hyre edhe ne institucionet arsimore dhe ne sektore te ndryshem dhe institucione.

Vetem ne kopshte dhe cerdhe numerohen 12 edukatore e sanitare qe kane dale me simptoma nderkohe 7 kane dale pozitive .Per kete qellim jane mbyllur cerdhja nr 1, dhe cerdhja 2 nderkohe jane hapur kopshti 3 dhe 4 qe ishin te mbyllur me pare pasi kane kaluar covid
Nderkohe edhe ne shkollat e Fierit ka marre permasa infektimi nga covid ku sipas statistikave te 10 diteshit te fundit jane infektuar me covid 29 mesues dhe 17 nxenes te cilet jane karantinuar. ( dy mesues kane humbur jeten brenda 10 diteve )Covid gjithashtu ka hyre edhe ne oshe duke infektuar 6 punonjes ( 2 humbje jete) Gjithashtu nga bluzat e bardha jane konfirmuwr pozitiv me covid 12 infermier ne spital dhe qendra shendetesore si dhe 8 mjek

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.