Humb jeten Besnik Hallaçi, Administrator i Zonave te Mbrojtura Kukes. Koleget mesazhe ngushelluese ne emer te tij, Dashamires ndaj sfidave per mbrojtjen e natyres!

02/01 16:19
Credits to Apollon TV
Humb jeten Besnik Hallaçi, Administrator i Zonave te Mbrojtura Kukes. Koleget mesazhe ngushelluese ne emer te tij, Dashamires ndaj sfidave per mbrojtjen e natyres!

Nuk e mendoja se do mbillja nje pishë per vdekjen tënde mik i shtrenjtë.Në maj dilje në pension dhe te gjithe bashkë do kujtonim ate ditë me nje pishë simbolike.Por ti u largove para kohe,pa patur kohë të pershëndeteshim.
Pishën e mbolla pranë dritares së zyrës,që të shoh dhe të kujtoj cdo ditë.Edhe kur të mos jem më këtu,do te kthehem dhe mes pishave do gjej pishën tënde.
U prehsh ne paqe miku im Besnik Hallaci !Lamtumire mik përherë i qeshur dhe gojëmbël!

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.