Historia e pabesueshme: Agjentët e Shërbimit Sekret që ruanin Ivanka Trump, shpenzuan 100 mijë dollarë vetëm për të shkuar në tualet

15/01 16:29
Credits to Apollon TV
Historia e pabesueshme: Agjentët e Shërbimit Sekret që ruanin Ivanka Trump, shpenzuan 100 mijë dollarë vetëm për të shkuar në tualet

Personelit të Shërbimit Sekret të caktuar për të ruajtur vajzën e presidentit Ivanka Trump dhe burrit të saj Jared Kushner, i ndalohej përdorimi i banjave të çiftit.

Për shkak të kësaj, ata u detyruan të merrnin me qira një apartament të tërë me shpenzimet e tatimpaguesve.

Sipas një artikulli të publikuar nga “Washington Post”, vajza e presidentit dhe burri i saj ia ndalonin Shërbimit Sekret të përdorin njërën nga banjat në shtëpinë e tyre, të vendosur në lagjen e pasura Kalorama.

Kjo i vuri agjentët në pozicion të vështirë dhe thuhet se ata kaluan “muaj” duke kërkuar për një tualet që do të ishte i përshtatshëm.

Përpjekjet për të instaluar një tualet jashtë u kundërshtuan nga fqinjët e pasur të çiftit. Në fund, agjentët morën me qira një apartament përtej rrugës, duke shpenzuar 3,000 dollarë në muaj vetëm për të pasur një ambient ku të kryejnë nevojat e tyre personale.

Fatura – e paguar nga taksapaguesit amerikanë shkonte në mbi 100,000 dollarë.

Ndërsa Shërbimi Sekret nuk pranoi të komentonte mbi këtë çështje, zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë Judd Deere mohoi se ky ishte vendim i çiftit Ivanka-Jared por zgjedhje e vetë oficerëve.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.