GREQI​​, SHOQATA E EMIGRANTËVE SHQIPTARË, ZHVILLOHET FESTA E ABETARES

19/06 19:04
Credits to Apollon TV
GREQI​​, SHOQATA E EMIGRANTËVE SHQIPTARË, ZHVILLOHET FESTA E ABETARES

Greqi  femijët e Emigrantëve Shqiptar kanë mundesitë të mesojnë  gjuhen e tyre ametare. Festa e abetares te kursit të mesimit plotesues te gjuhes  shqipe prane shoqatës së emigrantëve shqiptarë ne Greqi ka permmbyllur  vitin  mesimore 2022-2023.Ky vit shkollor  ndryshe nga i pari i cili u zhvillua me mjediset private fale angazhimit dhe mbeshtetje se shoqatës së emigrantëve shqiptarë Greqi

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.