Gazetari Enrik Mehmeti: Të jetosh në një qytet si Vlora, ka rreziqet e saj

11/05 21:38
Credits to Apollon TV
Gazetari Enrik Mehmeti: Të jetosh në një qytet si Vlora, ka rreziqet e saj

Gazetari vlonjat Enrik Mehmeti ka rrëfyer se prej një viti ka aplikuar që t’u pajisur me një armë me leje për të qenë më i sigurtë për jetën.

“Është e vështirë të jetosh në Vlorë pasi duhet të kesh mbrojtje. Qarkullojnë aq shumë njerëz me armë, ndërkohë që shumë njerëz që i duan në banesat e tyre për sigurinë e tyre, nuk u kushtohet  vëmendje që i duan për sigurinë e tyre. Unë kam aplikuar që vitin e kaluar për një armë dhe policia nuk jep asnjë përgjigje. Ndërkohë që, qyteti është i mbushur me njerëz me armë. Ne gazetarët jetojmë në një qytet të vështirë, ka rreziqet e saj, të paktën në banesë, duhet të kesh mbrojtje”, u shpreh gazetari Mehmeti në një intervistë.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.