FUTBOLL, KONFIRMOHEN DISA PREJ EMRAVE TË RINJ NË SKUADRËN LUSHNJARE

07/07 18:38
Credits to Apollon TV
FUTBOLL, KONFIRMOHEN DISA PREJ EMRAVE TË RINJ NË SKUADRËN LUSHNJARE

Skuadra e futbollit Lushnjar  për sezonin e ri 2023 -2024 ka konfirmuar disa lojtarë të rinj që do të luajnë në këtë sezon. Mes emrava mund të përmendim kapitenin CANKA, lojtarët, Riço, Gjyla dhe Basha.  Skuadra e futbollit do të drejtohet nga  tekniku i njohur i peqinit EUGASH MAGANI.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.