Fushata kundër “grerëzës së zezë”

06/06 13:21
Credits to Apollon TV
Fushata kundër “grerëzës së zezë”

Kreu i qeverisë shkruan se për mbrojtjen e këtyre pemëve kaq të kërkuara nga tregu vendas dhe ndërkombëtar po përdoret tashmë një metodë e certifikuar nga BE.

“Nisi sot në zonën e Reçit Shkodër, fushata e hedhjes së insektit që lufton “grerëzën e zezë” të gështenjave. Kjo metodë e certifikuar nga BE siguron ruajtjen dhe mirëmbajtjen pa pasur nevojën e përdorimit të kimikateve duke garantuar cilësinë e këtij produkti shumë të kërkuar në tregun vendas dhe ndërkombëtar”, shkruan Rama përkrah videos.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.